Landelijke conferentie ‘Meer Veerkracht, langer Thuis’

Hoe zorg je voor meer Bewegen en meer Meedoen door alleenstaande ouderen?

Dat laat FNO zien tijdens deze landelijke conferentie op 22 januari in De Rijtuigenloods in Amersfoort. We ondersteunden met het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis meer dan honderd initiatieven die een bijdrage leveren aan de mogelijkheid voor ouderen om zo lang mogelijk op een prettige manier zelfstandig te wonen. Meedoen en bewegen staan daarbij centraal.

In 2018 ronden alle projecten af en het is tijd om te delen! Op deze dag inspireren we u graag met de mooie praktijkvoorbeelden, de lessen die we leerden en we reiken de Veerkrachtbokaal uit. Wil je je ook inzetten om meedoen en bewegen voor alleenstaande ouderen mogelijk te maken? Schrijf je in voor deze inspirerende dag. Inschrijving en deelname is kosteloos.

Programma Landelijke conferentie Meer Veerkracht, Langer Thuis

De diversiteit is groot: van gaming tot koken, van valpreventie tot colleges. Op deze dag inspireren we je graag met de mooie praktijkvoorbeelden, de lessen die we leerden en we reiken de Veerkrachtbokaal uit. Aan bod komen thema’s als bereiken van ouderen, mobiliteit, vrijwilligers, migrantenouderen en nog veel meer. Daarbij is er uitgebreid tijd en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Meer Veerkracht, Langer Thuis

Een beweging op gang brengen, dat is wat we met Meer Veerkracht, Langer Thuis willen bereiken. Een beweging die op termijn een duurzaam effect heeft op de veerkracht en kwaliteit van leven van alleenstaande, thuiswonende ouderen met een beperking.

FNO vindt dat een kwetsbare gezondheid een zinvol en betekenisvol leven niet in de weg mag staan. Met het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis willen we alleenstaande, thuiswonende ouderen met een beperking, in staat stellen zo lang mogelijk zelfstandig en op een prettige manier thuis te wonen.

 

Duurzaam effect

We richten ons specifiek op de thema’s Bewegen en Meedoen, omdat dit belangrijke leefgebieden zijn die ook op langere termijn bijdragen aan zelfstandigheid. We stimuleren vernieuwing en helpen succesvolle aanpakken verder te verspreiden.

 

Meer weten

Wil je meer weten over Meer Veerkracht, Langer Thuis en FNO, bezoek dan onze website.

Contact

Heb je nog een vraag over de ‘Landelijke conferentie Meer Veerkracht, Langer Thuis’? Neem dan met het formulier hiernaast contact met ons op.

FNO Zorg voor kansen

100 Watt gebouw

James Wattstraat 100, 7e etage
1097 DM  AMSTERDAM
T:   085  040 32 60
I:   www.fnozorgvoorkansen.nl
KvK-nummer: 40124985
RSIN-nummer: 8088.37.394

Neem contact op

Persoonsgegevens die u op de website www.meer-veerkracht-langer-thuis.nl invult gebruikt FNO alleen voor het evenement, omdat wij uw persoonsgegevens nodig hebben om u aan te kunnen melden. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk en wij zullen uw gegevens niet doorgeven aan derden. Persoonsgegevens worden beveiligd opgeslagen.

Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.